25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

41.137 plastikposer til en palle genanvendt plast!♻️

41.137 plastikposer til en palle genanvendt plast!♻️

Vidste du at vores plastplanker er lavet af genbrugsplast? Hver gang vi sælger en palle med 84 plastplanker i længden 3,6 meter, så har vi fjernet 41.137 indkøbsposer fra skraldespanden. Det kalder vi grøn omstilling og bæredygtighed!

Vores leverandør af plastplanker er førende indenfor genbrug af affaldsplast i Europa og vi er stolte over at være en del af den grønne udvikling. I 2021 genbrugte GovaPlast 315 millioner plastikflasker i deres produktion – siden 1995, hvor de startede med genanvendelsen, har de brugt 7.560.000.000 plastikflasker, det svare til 10 plastikflasker pr. sekund, der er blevet omdannet fra skrald til brugbart materiale.   

Plastplankerne består af PP (Polyethylen), der giver planken styrke og medfører at de ikke flækker ved belastning og PE (polypropylen), der tilfører stivhed i planken. På trods af plankerne har en god styrke og er stive, så er de stadig fleksible og kan give sig i rette omfang.

Alle plastplanker er 100% genanvendelige og vedligeholdelsesfrie. Grundet materialet er de praktiske og rådner ikke. Skulle der spildes noget på plankerne kan det nemt fjernes ved brug af vand. Materialet tåler alt slags vejr og sidst men ikke mindst så er de splintfri.