25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

18 skoler i Køge Kommune får nye bord-bænke sæt fra InGarden

18 skoler i Køge Kommune får nye bord-bænke sæt fra InGarden

Skolerne i Køge kommune trængte til nye vedligeholdelsesfrie bord-bænke sæt, da deres var blevet fortæret og møre, derfor undersøgte de markedet og lavet en tilbudsdækning. Efter deres undersøgelse af markedet faldt deres valg på InGarden’s vedligeholdelsesfrie bord-bænke sæt, der er udformet i varmegalvaniseret stål og genbrugsplastplanker.

 

Hos InGarden blev medejeren og salgsansvarlige, Lasse Kristensen, glad for at blive kontaktet af udbudskonsulenten Torben Bjerre fra Køge Kommune. Det drejede sig om udskiftningen af 130 bord-bænke sæt, der skulle fordeles på 18 skoler i Køge Kommune. Kravene fra Torben var at produkterne skulle være af højeste kvalitet, slidstærkt, ikke let flytteligt grundet tyveri og de skulle være modstandsdygtig over for hærværk. Derudover kendte Torben i forvejen til InGarden’s produkter og er særligt tilfreds med dem.

Det havde også en stor betydning for valget, at alle InGarden’s produkter er vedligeholdelsesfrie og derved er der ingen drift omkostninger for servicepersonalet, hvilket er gavnligt og en økonomisk samt tidsmæssig besparelse.

Torben valgte 130 bord-bænke i sorte genbrugsplastplanker med ryglæn med en længde på 180 cm og en bredde på 186 cm samt en vægt på ca. 157 kg. Se mere om netop denne bænk her.

Lasse Kristensen fra InGarden udtrykte stor glæde over at blive kontaktet af Torben og sammensatte et godt tilbud til Køge Kommune. Lasse fortæller: ”Det er altid dejligt at blive kontaktet og at vinde udbuddet er endnu bedre. Vi har fået lavet et godt set-up in-house, hvor vores smede afdeling klare første del og vores montage afdeling overtager og færdiggøre produktet. Dertil er vores samarbejde med GovaPlast (leverandøren af genbrugsplastplanker) rigtig godt og det sikre at vi kan leverer vores produkter inden for kort tid. Det at vi kan klarer hele produktionen in-house gør at vi kan sikre en høj kvalitet, en god service og korte leveringstider. Slutteligt gør vores gode og lokale samarbejdspartner Sehested Transport, TGP transport og Vognmand Bjarne Nøddesbo det muligt at få transporteret og leveret produkterne til rette tid og sted uden problemer. Det at have så gode samarbejdspartner betyder meget når man har mange bolde i luften og jeg med ro i sjælen kan afvikle ordren, fordi jeg ved at transporten fungerer som den skal.”

InGarden’s bord-bænkes fås i mange forskellige modeller og farver. De er lavet i varmgalvaniseret stål og genbrugsplastplanker, hvilket giver dem en god kvalitet og ikke mindst er de 100% vedligeholdelsesfrie. De har yderligere en vægt der gør at de ikke blæser væk selvom stormen raser. Du kan læse meget mere om produkterne her. Se også gerne vores brochure fra InGarden og Plastplanker.dk

Og hvis du ikke allerede har set det, så har vi givet vores hjemmeside et kærligt løft, så tag da lige et kig og se vores nye design!