25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

Otte nye Gova STREET produkter

Otte nye Gova STREET produkter

Gennem vores mangeårige samarbejde med Govaplast har vi haft stor glæde og tilfredshed ved at benytte deres massive genbrugsplastplanker i vores produkter. Vi nu udvidet samarbejdet og lancerer otte af deres produkterne fra Gova STREET serien!

Gova STREET serien byder på et enkelt og kvalitetsbevidst design, hvor møblerne består af 100% genbrugsplast. Stellet laves i farven sort, hvortil du kan vælge hvilke planker der skal på selve bænken eller bordene. Der udbydes på nuværende tidspunkt tre farver, som er ural black, quartz brown og mineral grey. 

Møblerne kan kombineres efter ønske og passer perfekt ind i haven, parken og byrummet.

Der er mange fordele ved disse nye produkter, og en af dem er at de er lavet af 100% genanvendt plastaffald. Herved bidrager vi til at genbruge og fjerne en del af den brugte og overskydende plast rundt om i verden.

Møblerne er vedligeholdelsesfrie, idet de ikke skal olieres år efter år og de rådner heller ikke, hvilket ofte ses ved almindelige træ produkter. Dog har de stadig et naturligt udtryk og er gennem farvet, derved passer de naturligt ind i haven, parken og byrummet.

De tåler alt vejr og skulle der være chance for at nogle skulle sætte et aftryk på produkter i form af graffiti, så kan dette nemt fjernes.

Den dag du ønske at skille dig af med produktet kan det smides på genbrugspladsen, hvor det kan genbruges igen. 

Har dette vakt din interesse, så tag et smut forbi webshoppen og bestil dine Gova STREET produkter allerede i dag.