25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

InGarden leverer stor ordre til Givskud Zoo Zootopia

InGarden leverer stor ordre til Givskud Zoo Zootopia

Givskud Zoo Zootopia's direktør Richard Østerballe (TH) nyder deres ny indkøbte bænke i selskab med deres parkleder Christian Unmach (TV) . Christian Unmach har i samarbejde med InGarden forhandlet ordren i hus.

21.12.2020

Virksomheder og institutioner har ofte store udearealer og i år har der været et særligt fokus på at benytte dem grundet Covid-19. Derfor har mange valgt at udskifte de gamle bord-bænke, som ofte skulle slibes og olieres årligt, med InGardens vedligeholdelsesfrie bord-bænke. De kan stå ude hele året, er nemme at rengøre og kræver ingen arbejde. Plankerne er nemlig lavet i massiv genbrugsplast og stellene i varmegalvaniseret stål.

En af de virksomheder der har valgt at udskifte deres bord-bænke, er Givskud Zoo Zootopia. De er i gang med at forberede sig på endnu en sæson og har netop fået leveret 80 sæt i farven brun. De miljøvenlige bord-bænke skal skabe et dejligt opholdssted for de kommende gæster, hvor de kan holde en pause, få en is eller nyde deres frokost alt imens de føler sig sikre og kan holde den nødvendige afstand.

Direktøren Richard Østerballe fortæller:”En meget væsentlig del af vores beslutning om at vælge InGardens bord-bænksæt er selvfølgelig at de er vedligeholdelsesfrie. Vi har virkelig mange borde-bænke i Givskud Zoo Zootopia, så det er et stort arbejde hvert år at gennemgå og renovere alle de gamle træbaserede borde-bænke. Men ud over det er InGardens borde-bænke et meget gedigent produkt som passer ind i vores koncept for parken og som fremstår som af virkelig god kvalitet. Noget som vi er helt sikre på at vore gæster vil værdsætte. Endelig skal det tilføjes at det har været en god og meget konstruktiv proces at handle med Lasse Kristensen fra InGarden!”

Lasse Kristensen (Medejer af InGarden) tilføjer: ”Det er fedt at en mindre jysk virksomhed som os kan forhandle så stor en ordre i hus og vi ser frem til et længerevarende samarbejde med Givskud Zoo Zootopia. Jeg har i processen lagt min energi i at rådgive Givskud Zoo Zootopia til at vælge den løsning jeg mente var passende og kunne medføre en nuldriftsomkostning for dem. Udover at forhandle bord-bænke, kan vi også leverer alt til haven, parken og byrummet. Vores produkter er på den lange bane en god investering, fordi de er vedligeholdelsesfrie, slidstærke og nemme at rengøre.”

InGardens bord-bænkes fås i mange forskellige modeller og farver. De er lavet i varmgalvaniseret stål og plastplanker af genbrugsplast, hvilket giver dem en god kvalitet og ikke mindst er de 100% vedligeholdelsesfrie. De har yderligere en vægt der gør at de ikke blæser væk selvom stormen raser. Du kan læse meget mere om produkterne her!