25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

 

Sikrer dig, at du får en carport, som passer til stilen og udtrykket på dit hus

Uanset hvordan dit behov og dine ønsker og drømme for en ny carport er, kan vi altid finde en ideel løsning, som matcher og realiserer dine drømme og idéer til virkelighed helt til UG.

Vores carporte leveres og installeres helt komplet på den ønskede adresse, og de monteres altid efter forskrifterne af kompetent og fagligt personale.

 

Vi ringer indenfor 12 timer

HVORFOR VÆLGE EN CARPORT FRA INGARDEN

Her hos InGarden er vi leveringsdygtige i forskellige typer af carporte, som både er funktionelle og kan være dobbelt- og enkelt-carporte, sådan at du kan få en plads til din(e) bil(er). Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler en carport, der får din indkørsel til at adskille sig fra naboens.

En carport er også en yderst funktionel opbevaringsmulighed til redskaber, som kræver læ. Det er altså kun din fantasi, som begrænser dig i, hvilke muligheder du har for at opbevare i læ fra carporten. Vi er åbne over for alle idéer og du må gerne være lidt kreativ; så hold dig ikke tilbage, når du gerne vil have designet din helt egen carport til din indkørsel - lige efter dine ønsker og dine behov.

LOKAL PRODUCERET I MIDTJYLLAND

Alle vores produkter bliver produceret på vores værksted i Ilskov (Midtjylland), hvor vores kompetente medarbejder står klar til at rådgive dig omkring dine behov og ønsker.

Hvis det ønskes, hjælper vi selvfølgelig også med monteringen, så du får sat det hele i vatter :-)

Få et tilbud

Vi ringer indenfor 12 timer

 

 

 

 

 

 

 

 

EN 1090

Vi er EN 1090 godkendt til produktion af bærende konstruktioner for at sikre en høj kvalitet til vores kunder

DANSK VIRKSOMHED

InGarden er en dansk virksomhed, som holder til i Ilskov (Midtjylland). Vi beskæftigere i dag 10 medarbejdere.

GENBRUGSPLAST

Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer.

EGEN PRODUKTION

Alt vores produktion forgår på vores værksted i Ilskov (Midtjylland), hvor vi både har smedeværksted, maskinværksted, montage og tegnestue.

SE VORES ANDRE VEDLIGEHOLDELSES-
FRIE PRODUKTER

InGarden henvender sig både til private, erhverv og det offentlige. Vi er leveringsdygtige til større opgaver med produkter som f.eks.

Bord bænkesæt
Redskabsrum
Hegn
Skraldespandsskjulere
Blomsterkummer
Højbede
Cykelskure
Renovationsafskærmning

SE FLERE AF VORES PRODUKTER HER

Vi har de smukke højbede fra InGarden hjemme i vores have,"hvor vi bruger dem som afskærmning på vores terrasse med buskbum i, hvilket både giver læ hvis det blæser men også en dejlig ro at sidde og spise i. Vi er så glade for dem

Rikke S.

Sunds

Vi nyder godt af vores vedligeholdelsesfrie hegn smukt og mega nemt,også kommer det fra et firma med mega go kundeservice hele vejen igennem.

Dorte Jønsson

Nr. Snede

CARPORTE

Det er altid dejligt, når du kan få bilen til at holde i læ, når du kommer hjem fra arbejde. Hvis du ikke har en garage, kan en carport være den perfekte løsning for dig. Men hvis du for eksempel har en garage, kan det i flere perioder være lettere at parkere din bil i carporten, sådan at den udelukkende kun fungerer som parkeringsplads og ikke et opbevaringsrum, som flere anvender sin garage til. Hvis du har behov for en carport, kan vi finde løsninger med både enkelt- og dobbelt-carporte her hos InGarden.

Vi producerer carporte i stål med både plads til én bil og selvfølgelig også dobbelt-carporte til to biler. Uanset hvordan dit behov og dine ønsker og drømme for en ny carport er, kan vi altid finde en ideel løsning, som matcher og realiserer dine drømme og idéer til virkelighed helt til UG. Vores carporte leveres og installeres helt komplet på den ønskede adresse, og de monteres altid efter forskrifterne af kompetent og fagligt personale. Du kan nedenfor sende os en kontaktformular, sådan at én af vores dygtige medarbejdere vil tage kontakt til dig og sende dig et tilbud.

En carport er mere end blot til bilparkering

Selvom at størstedelen af indehavere af carporte også er ejere af en bil, behøver man rent faktisk ikke at eje en bil udelukkende for at have glæde af en carport. Den funktionelle overdækning, som carporten giver din indkørsel, kan også sagtens anvendes som cykelparkering, scooterparkering og/eller parkeringsmulighed for andre lignende transportmidler. Derudover er en carport også en yderst funktionel opbevaringsmulighed til redskaber, som kræver læ - for eksempel større legeredskaber til børnene og så videre. Det er altså kun din fantasi, som begrænser dig i, hvilke muligheder du har for at opbevare i læ fra carporten. Vi er åbne over for alle idéer og du må gerne være lidt kreativ; så hold dig ikke tilbage, når du gerne vil have designet din helt egen carport til din indkørsel - lige efter dine ønsker og dine behov.

Hvis det alligevel er en overdækket løsning til opbevaring, som du er på udkig efter, anbefaler vi dog, at du overvejer at få installeret et redskabsrum og/eller et redskabsskur, som du kan læse mere om hér. Her får man mulighed for at få et opbevaringsrum til både stort og småt, der er tildækket og tillukket, som du ikke lige umiddelbart har lyst til at have opbevaret inde i huset, men som stadig gerne må være opbevaret tørt og trygt og stadig være let tilgængelig for dig. Det kunne for eksempel være dine haveredskaber og/eller dit værktøj og andre redskaber.

Sikrer dig, at du får en carport, som passer til stilen og udtrykket på dit hus

For rigtig mange mennesker betyder det ydre førstehåndsindtryk ekstremt meget, som du med vores carporte får mulighed for at forbedre, sådan at udtrykket bliver mere stilistisk. Selvom det for mange primært er den indre indretning i boligen, som tæller, er det altid rart, hvis dit hus og dets omgivelser ser pæne og flotte ud udefra - du får altså sat flueben ved hele pakken med en flot carport til dit flotte hus. Det er altså derfor vigtigt, at du husker at overveje, om stilen på din ønskede carport rent faktisk stemmer overens med udtrykket på dit hus. Ring til os, så vi sammen kan finde en rigtig flot løsning, der kommer til at få din indkørsel (og dit hus) til at shine på vejen. Husk derudover også at overveje, om dit behov er til én eller måske to biler. Skal din nye carport fra InGarden være en almindelig enkelt-carport eller er der sandsynlighed for, at bilparken hjemme i indkørslen bliver udvidet fra én til to biler ude i nærmeste fremtid, sådan at der bliver behov for en dobbelt-carport? Det vil være super ærgerligt, hvis du ikke har plads til begge køretøjer i din nye carport. Måske du har en hverdagsbil, men derudover også er indehaver af en ældre veteranbil, som har et stort behov for læ og tørvejr. Alle mulige scenarier kan vi klare og vi vil bare gerne høre dine behov og ønsker.

Bilens bedste ven

Bilen betyder rigtig meget for størstedelen af landets bilejere, hvorfor det er et oplagt argument for at få investeret i en carport i indkørslen på privatadressen, sådan at du sikrer dig, at du værner lidt ekstra om bilen og en carport kan være med til at sørge for, at den altid er i tiptop stand, da det også er en oplagt vaske- og klargøringsplads til bilen. En carport er altså en god og sikker investering, som kan beskytte den mod vind og vejr i dagligdagen, når den holder hjemme i indkørslen. Det vil altså sige, at du nu får mulighed for at holde din bil flot i en længere periode end hvis den holder under åben himmel. Derudover slipper du også for potentielle udfordringer som for eksempel diverse reparationer og mindre skader, som biler ofte bliver udsat for, hvis de står ude hele året rundt i alle typer af vejr.

Find de rigtige dimensioner på din dobbelt-carport

Hvis du vælger en dobbelt-carport, er det vigtigt, at man får de helt rigtige mål, sådan at der er plads til at komme ind og ud af begge biler - og allerhelst gerne samtidig. Derfor er det relevant for os at vide målene på dine biler, sådan at vi sikrer, at det hele er afstemt. Ring eller skriv til os, sådan at vores dygtige montører og kompetente rådgivere sammen med dig finder den ideelle løsning til din carport.