25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

 

Vedligeholdelsesfri modulopbygget badebro til hus- og sommerhusejere

Er produceret og fremstillet i vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og varmgalvaniseret stål, hvilket gør, at de komponenter der står under vandet, kan forblive året rundt

 

Vi ringer indenfor 12 timer

FORDELE VED BADEBROEN

Slip for nedslibning, oliering og generelt en masser timer på vedligeholdelse. Broen er meget nem at rengør, hvilket evt. kan klares med en højtryksrenser, hvis den skulle gå hen at blive beskidt.

Efter monteringen skal givne sikkerhedskrav opfyldes, sådan at du som bruger trygt kan færdes på badebroen, hvilket vi selvfølgelig garanterer, at vi monterer efter forskrifterne. Vi producerer altså badebroer af højeste kvalitet, som giver dig som bruger en nem adgang til vandet på en super enkel og ikke mindst sikker måde.

OPLEV FORSKELLEN

I takt med den høje kvalitet på broens materialer sparer I jer selv for at skulle nedslibe samt oliere dem hvert år, hvilket ville være aktuelt, hvis det havde været en bro i træ. Ydermere er kombinationen og valget af materialer nøjeudvalgt.

Plastplankerne er produceret med 9 riller, hvilket gør dem forholdsvis skridsikre.

Få et tilbud

Vi ringer indenfor 12 timer

FØR

EFTER

FØR

EFTER

FØR

EFTER

EN 1090

Vi er EN 1090 godkendt til produktion af bærende konstruktioner for at sikre en høj kvalitet til vores kunder

DANSK VIRKSOMHED

InGarden er en dansk virksomhed, som holder til i Ilskov (Midtjylland). Vi beskæftigere i dag 10 medarbejdere.

GENBRUGSPLAST

Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer.

EGEN PRODUKTION

Alt vores produktion forgår på vores værksted i Ilskov (Midtjylland), hvor vi både har smedeværksted, maskinværksted, montage og tegnestue.

SE VORES ANDRE VEDLIGEHOLDELSES-
FRIE PRODUKTER

InGarden henvender sig både til private, erhverv og det offentlige. Vi er leveringsdygtige til større opgaver med produkter som f.eks.

Bord bænkesæt
Redskabsrum
Hegn
Skraldespandsskjulere
Blomsterkummer
Højbede
Cykelskure
Renovationsafskærmning

SE FLERE AF VORES PRODUKTER HER

Vi har de smukke højbede fra InGarden hjemme i vores have,"hvor vi bruger dem som afskærmning på vores terrasse med buskbum i, hvilket både giver læ hvis det blæser men også en dejlig ro at sidde og spise i. Vi er så glade for dem

Rikke S.

Sunds

Vi nyder godt af vores vedligeholdelsesfrie hegn smukt og mega nemt,også kommer det fra et firma med mega go kundeservice hele vejen igennem.

Dorte Jønsson

Nr. Snede

FORDELE VED BADEBROEN

Her hos InGarden producerer og fremstiller vi modulopbyggede badebroer i højeste kvalitet til de danske hus- og sommerhusejere. Badebroerne er produceret og fremstillet i vedligeholdelsesfrit genbrugsplast og også varmgalvaniseret stål, hvilket gør, at de komponenter der står under vandet, kan forblive året rundt og du derfor kan slippe for meget besvær, som en traditionel badebro i træ normalt kan koste dig mange trælse mandetimer. Derudover er broen meget nem at rengøre, hvilket evt. kan klares med en højtryksrenser, hvis den skulle gå hen at blive beskidt og dermed stå til gene for broens ellers stilistiske og yderst flotte design, look, udtryk og stil.

Badebro i høj kvalitet 

Brofagene er korte og kan håndteres af to personer, hvilket gør, at fagene nemt og ukompliceret kan tages op af vandet, inden vintersæsonen for alvor banker på med frost og kulde. Ligeledes er disse fag også håndterbare, når de så skal monteres igen, når vi begynder os at nærme forårssæsonen med varme og lange forårs- og sommeraftener. Desuden er broen designet sådan, at den er nem at montere og også afmontere, hvor også komponenterne derudover kun kræver minimal opbevaringsplads om vinteren, som for mange mennesker kan være en stor udfordring i netop vinterhalvåret på grund af pladsmangel. Alle badebro laves på specialmål, da næsten ingen broer er ens. Derfor beder vi dig om kontakte os med din ønskedes bros dimensioner, hvorefter vi vil kontakte dig retur og give dig et skarpt tilbud på en ny og flot badebro til enten dit hus og/eller sommerhus.

Få det mest optimale ud af, at du rent faktisk har adgang til vand fra din bolig

Det kan for mange mennesker være en kæmpe drøm at få den fornemmelse af, hvilken følelse der går igennem kroppen, når man hopper i vandet fra sin helt egen badebro. På samme måde kan det også være mange menneskers drøm at have sin helt egen speedbåd til at ligge til sin helt egen private båd. Den drøm kan du nu realisere, hvis du er så heldig, at du har privat adgang til enten havet eller en sø. Forestil dig at invitere familien, vennerne og/eller kollegerne til en hyggelig sommerdag, hvor den bare står på solbadning, badning, tur i speedbåden og så selvfølgelig vin og grill på broen som afslutningen på en mega god dag om aftenen i hyggeligt selskab. Det kan også være, du egentlig bare vil være den, der har den flotteste og mest stilistiske badebro blandt grundejerne med adgang til offentlig vand, sådan at offentligheden med stor forundring og begejstring kan kigge ind på din grund og konstatere, at stilen på din bolig og dens omgivelser bærer præg af gennemførthed og ikke mindst har et ekstraordinært look. 

Giv din bolig med adgang til vand mere værdi - både økonomisk og personligt

Desuden er det også værd at vide, at du med en pæn og kvalitetspræget badebro kan tillægge mere værdi til din bolig rent investeringsmæssigt, da en flot badebro er med til at øge værdien på din bolig og kan derfor på den lange bane være med til at gøre det til en gunstig investering for dig at købe en flot badebro fra InGarden. Derudover er en badebro også en genstand, som kan tillægge dig stor personlig værdi, fordi du ofte kan anvende badebroen til rigtig mange ærinder og i et hav af henseender. Det er et faktum, at alle vores nuværende kunder og købere af en badebro fra InGarden sætter pris på, at de har en badebro i så flot, elegant og funktionalistisk et design. 

Badebro fra InGarden - Et valg du aldrig vil fortryde

Står du og skal have anskaffet dig en ny badebro eller skal du have skiftet den gamle ud med en nyere, mere funktionel og ikke mindst mere stilistisk udgave? Så er vi ikke i tvivl om, at aldrig vil komme til at fortryde, at du endte med at vælge en badebro fra InGarden. Dét at vi producerer badebroen i vedligeholdelsesfrie materialer, får du altså en langtidsholdbar badebro, som er designet ud fra praktiske, brugbare og funktionsdygtige tanker og idéer, sådan at vi finder en badebro, der passer helt perfekt til dine ønsker og matcher dig og dine behov, du nu har. Badebroer er noget, vi brænder super meget for. Sikkerheden skal være helt i orden for dig og din familie, når den monteres og installeres. Efter monteringen skal givne sikkerhedskrav opfyldes, sådan at du som bruger trygt kan færdes på badebroen, hvilket vi selvfølgelig garanterer, at vi monterer efter forskrifterne. Vi producerer altså badebroer af højeste kvalitet, som giver dig som bruger en nem adgang til vandet på en super enkel og ikke mindst sikker måde.

Se videoen nedenfor, hvor Maiken og Line demonstrerer, hvordan de er ved at klargøre til årets sejlsæson. 
Vores InGarden badebroer er produceret i varmgalvaniseret stål og vedligeholdelsesfrit genbrugsplast.

- En bundsektion, som efter første montage i bunden, aldrig flyttes.
- Et H-stativ, som er placeret oven på bundsektionen, som tages op om vinteren, hvis der kan forekomme isskruninger.
- Vanger - 3 stk. som ligger på langs af broen mellem H-stativerne.
- Brofag er lavet i korte sektioner og er derfor ikke tunge.

Det anbefales, at du tager brofag, vanger og H-stativer, hvilket gøres nemt og ukompliceret, når sæsonen er slut og dette medgiver også en længere holdbarhed til din badebro.

Badebroen kan med sit relativt enkle og funktionalistiske design dække rigtig manges behov, men vi er selvfølgelig altid klar til også at finde en løsning til dine specielle - og specifikke -  ønsker.

Standardmål på badebroen

126 cm → Bredde 
126x120 cm → Brofag x3 = 1 sektion
360 cm → Sektion, mellem h-stativ