25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

Nevø bliver medejer i fire virksomheder

Nevø bliver medejer i fire virksomheder

Fra 1. september 2020 blev Lasse Kristensen (venstre side) medejer af AK Smede og Staldteknik, InGarden, Plastplanker og GrowCamp i samarbejde med den nuværende ejer og stifteren, Arne Kristensen (højre side).

Stifteren af AK Smede og Staldteknik har valgt at alliere sig med sin nevø, Lasse Kristensen, for at sætte gang i udviklingen af de fire overnævnte virksomheder, der henvender sig til både erhverv og private. Lasse Kristensen er derfor blevet ansat som produktionschef samt blevet medejer af virksomhederne.

Lasse Kristensen har tidligere arbejdet som produktionschef, koordinator og lignende stillinger for virksomheder som Jensen Danmark, Grundfos, KK Wind Solution og kan med sin baggrund som landbrugsmekaniker samt produktionsteknologiske uddannelse fra Københavns Erhvervsakademi bidrage med erfaring og et nyt pust.

”Min målsætning er at øge vores omsætning, optimerer vores processer og generelt skabe et godt medarbejderteam, så vi kan løse vores kunders opgaver. Men det første jeg vil, er at lære fra vores dygtige medarbejdere og forstå deres opgaver og arbejdsgange.” siger Lasse Kristensen om hans opstart.

Lasse har tidligere samarbejdet med sin farbror og fik i 2019 EN-1090 certificeret AK Smede og Staldteknik, hvilket muliggjorde produceringen af altaner, spær, bærende bjælker, trapper og meget mere. De to familiemedlemmer har altid arbejdet godt sammen og derfor er Arne Kristensen heller ikke i tvivl om at Lasse Kristensen kan bidrage positivt. Han fortæller: ”Lasse og jeg supplerer hinanden rigtig godt i forhold til at jeg kender virksomhederne, produkterne og medarbejderne, hvor Lasse kan sætte fokus på optimering, vidensdeling og udvikling. Derudover kan mine mange års erfaring med kunderne og i branchen udnyttes og jeg er som altid klar til at give et tilbud på reservedele, inventar og fodringsanlæg, både til nuværende og nye kunder.”  

Lasse tilføjer herefter: ”En af fordelen ved at arbejde i en mindre virksomhed, er det store ansvar og der ikke er langt fra ide til handling. Derved kan nye initiativer hurtigt igangsættes, hvilket kan skabe motivation hos medarbejderne.”

Arne og Lasse Kristensen ser derfor frem til et godt og fornuftigt samarbejde de næste mange år, hvor virksomhederne skal udvikles.

Fakta om virksomhederne

AK Smede og Staldteknik blev stiftet af Arne Kristensen i 1993. I 2012 og 2013 blev henholdsvis InGarden og Plastplanker opstartet. I 2019 blev GrowCamp tilkøbt.

Virksomhederne supplerer hinanden ved AK Smede og Staldteknik producerer produkter, som blandt andet sælges via InGarden. Materialerne som bruges til at producere produkterne til InGarden, er fra virksomheden plastplanker.

  •  AK Smede og Staldteknik producerer alt inden for smedeverden. Der sælges blandt andet alt til svineproducenten, fra reservedele til hele anlæg. Se mere på webshoppen www.akshop.dk eller hjemmesiden https://akstaldteknik.dk/
  • InGarden sælger produkter af høj kvalitet, f.eks. bord-/bænke, højbede, hegn, skraldespandsskjuler, blomsterkummer, tilbehør, selvvandingskrukker m.m. Se mere på hjemmesiden https://ingarden.dk/
  • Plastplanker sælger genbrugsplastplanker og køreplader i forskellige størrelser og farver. Se mere på hjemmesiden https://plastplanker.dk/
  • GrowCamp sælger plastdrivhuse, højbede og tilbehør. Se mere på hjemmesiden https://www.growcamp.dk/

Nevø bliver medejer i fire virksomheder - AK Smede og Staldteknik, InGarden, GrowCamp & Plastplanker.dk