25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

Køreplader til industri og landbrug

Køreplader til industri og landbrug
Årstiden for køreplader nærmer sig og derfor har flere kunder gode erfaringer med at bruge køreplader som underlag f.eks. på gården eller på byggepladsen. Vores køreplader er lavet af 100% genbrugsplast og er skridsikre, hvilket er særdels brugbart i glatte og mudret tider.
Kørepladerne anvendes i mange brancher og industrier som underlag, da de kan modstå høje belastninger og samtidig er resistent over for væsker og kemikalier. Kørepladens styrke er naturligvis afhængig af underlagets beskaffenhed og styrke. På et stabilt underlag kan man nemt køre med lastbiler og maskiner med et akseltryk på op til 8-10 ton.
 
Medejer og produktionschef, Lasse Kristensen, udtaler: ”Vi har for nyligt startet et fantastisk samarbejde og er nu distributør af Danrec køreplader. De er stabile, modstandsdygtige og har en lang levetid, derved kan de, hvis brugt korrekt, bruges igen og igen i forskellige projekter.”
Skridsikre plast køreplader med lang levetid
En af de vigtigste egenskaber ved vores køreplader er skridsikkerhed, hvorfor dette produkt er velegnet som en underlag eller køreplade og kan anvendes som en midlertidig gulvbelægning. Den høje modstandsdygtighed af pladerne sikrer yderligere en lang levetid.​​

Vi tilbyder også et samlersystem til vores køreplader, så pladerne kan forbindes med hinanden og samtidig fastsættes i jorden. 
Kørepladerne kan fås i et større udvalg, som du kan finde her.
Nem at anvende
Køreplader er nemme at håndtere, og er derfor velegnet til en lang række anvendelser, heraf kan bl.a. nævnes:
  • På byggepladser, hvor man skal ind og ud med tunge maskiner.
  • Rodbeskyttelse.
  • Gulvbelægning & gulvbeskyttelse.
  • Til beskyttelse af græsarealer, hvis maskiner skal ind over.
  • På marker ved transport af tunge køretøjer.

  • Underlag til koncertområder.

  • På værksteder, f.eks. gulvbeskyttelse.

  • I stalde under foderautomater, for at skåne gulve eller spalter.

  • Alternativ for tunge stålplader.

Logo på køreplader

Vi kan også levere køreplader med logo på. Det kan for en bygmester eller entreprenør være en ekstra reklame, og vil begrænse tyveri.

Finder du vores køreplader interessant er du velkommen til at kontakte os på +45 23 93 45 16 eller info@ingarden.dk