25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

 

Vedligeholdelsesfrie bord og bænkesæt til haven, parken og byrummet.

Bordbænkesættene er ideelle som udendørsbænke, da stellet bliver produceret i varmgalviniseret stål og plankerne i 100% genbrugsplast.

 

Vi ringer indenfor 12 timer

FORDELE VED UDENDØRSBÆNKE FRA INGARDEN

Slip for nedslibning, oliering og generelt en masser timer på vedligeholdelse. Vores bordbænkesæt er en god erstatning til havemøbler af træ, om end det er på arbejdspladsen, hjemme i haven eller i byområderne.
Bordbænkene har en utrolig lang levetid på baggrund af materialesammensætningen af rustfri stål og genbrugsplastsplanker, hvilket tillader at bænkene kan stå udendørs hele året uden at du skal tænke på at kvaliteten forringes.

OPLEV FORSKELLEN

I takt med den høje kvalitet på bord/bænkesættene sparer I jer selv for at skulle nedslibe samt oliere dem hvert år, hvilket ville være aktuelt, hvis det havde været et bord/bænkesæt i træ. Ydermere er kombinationen og valget af materialer også med til at sikre dem, idet de ikke blæser væk i storm, de bliver ikke ødelagt af sne og regn og endnu bedre, så er de så tunge at risikoen for tyveri mindskes kraftigt.

Se alle vores bord bænkesæt her

Vi ringer indenfor 12 timer

FØR

EFTER

FØR

EFTER

FØR

EFTER

FØR

EFTER

EN 1090

Vi er EN 1090 godkendt til produktion af bærende konstruktioner for at sikre en høj kvalitet til vores kunder

DANSK VIRKSOMHED

InGarden er en dansk virksomhed, som holder til i Ilskov (Midtjylland). Vi beskæftigere i dag 10 medarbejdere.

GENBRUGSPLAST

Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer.

EGEN PRODUKTION

Alt vores produktion forgår på vores værksted i Ilskov (Midtjylland), hvor vi både har smedeværksted, maskinværksted, montage og tegnestue.

MEGET MERE END BARE ET BORD BÆNKESÆT

Direktøren fra Givskud ZooZootopia udtaler:

''En meget væsentlig del af vores beslutning om at vælge InGardens bord-bænksæt er selvfølgelig at de er vedligeholdelsesfrie. Vi har virkelig mange borde-bænke i Givskud Zoo Zootopia, så det er et stort arbejde hvert år at gennemgå og renovere alle de gamle træbaserede borde-bænke.
Men ud over det er InGardens borde-bænke et meget gedigent produkt som passer ind i vores koncept for parken og som fremstår som af virkelig god kvalitet.''

SE FLERE AF VORES REFFEReNCER HER

Vi har de smukke højbede fra InGarden hjemme i vores have,"hvor vi bruger dem som afskærmning på vores terrasse med buskbum i, hvilket både giver læ hvis det blæser men også en dejlig ro at sidde og spise i. Vi er så glade for dem

Rikke S.

Sunds

Vi nyder godt af vores vedligeholdelsesfrie hegn smukt og mega nemt,også kommer det fra et firma med mega go kundeservice hele vejen igennem.

Dorte Jønsson

Nr. Snede