25 år erfaring Salg til private, offentlige og virksomheder EAN Betaling

 

Plastplanker, der er produceret i 100 % genbrugsplast og er vedligeholdelsesfri

Vi er specialister i plastplanker, køreplanker og alt indenfor genbrugsplast. Vi står klar til at hjælpe dig og din udfordring.

 

Vi ringer inden for 12 timer

FORDELE VED VORES PLASTPLANKER & LØBEPLADER

Slip for slibning, oliering og generelt mange timers vedligeholdelse.Men en stor og væsentlig forskel i forhold til rengøringen af ​​terrassen er, at de genbrugsplanker tåler højtryksrensningen og ikke tager skade af vandtrykket.

Ligeledes kan vores plastikplanker tåle at tabe noget på det uden at beskadige materialet, hvorimod kompositbrædder kan tage skade, hvis tunge genstande falder ned på det.

SE NOGLE AF VORES PROJEKTER

Trækpladerne / plastikpladerne kan købes i farverne sort og grå.Derudover kan der laves håndtag, som gør dem nemmere at håndtere.Ydermere er rengøringen nem, da de kan vaskes med vand og sæbe eller skylles med en højtryksrenser.Det gør dem ideelle som gulvunderlag i f.eks.store haller, varehuse mv.

Plastpladerne er på grund af sin styrke også velegnede til erhverv, hvor de kan bruges som løbeflade og derved danner et praktisk og slidstærkt gulv med en utrolig holdbarhed. Er der en jævn overflade under plastpladerne, kan de klare op til 2 tons mekanisk belastning, f.eks. fra en lastbil.

Få et tilbud

Vi ringer inden for 12 timer

 

 

 

 

EN1090

Vi er EN 1090 godkendt til produktion af bærende konstruktioner for at sikre høj kvalitet for vores kunder

DANSK SELSKAB

InGarden er en dansk virksomhed med base i Ilskov (Midtjylland).Vi beskæftiger i øjeblikket 10 medarbejdere.

GENBRUG PLAST

Miljøvenlige og vedligeholdelsesfrie materialer.

EGEN PRODUKTION

Al vores produktion foregår på vores værksted i Ilskov (Midtjylland), hvor vi både har smedeværksted, maskinværksted, montage og tegnestue.

Plastplader kan klare op til 2 tons mekanisk belastning

Plastpladerne er på grund af sine stykker også velegnede til erhverv, hvor de kan bruges som køreflade. De er også velegnede i industrier, hvor der bruges væsker og kemikalier, da de er modstandsdygtige over for disse.

InGarden tager ansvar for miljøet, og derfor er vores køreplanker produceret i 100 % genbrugsplast.De er holdbare, stabile og sikre, derfor ser vi ingen grund til ikke at vælge den rigtige miljøvej og derved spare verden for en masse CO2.

SE VORES UDVALG HER

Vi har de flotte højbede fra InGarden hjemme i vores have, hvor vi bruger dem som skærm på vores terrasse med buskads i, som både giver læ hvis det blæser men også en dejlig ro at sidde og spise i. Vi er så glade for dem

Rick S.

Sund og rask

Vi nyder vores vedligeholdelsesfrie hegn smukt og super nemt, det kommer også fra en virksomhed med mega go kundeservice hele vejen igennem.

Dorte Jonsson

Ingen. Sne